o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Zoek

Duurzame en tijdloze meubels.

Kies een meubel en configureer de materialen en kleuren die passen bij jouw droominterieur.

bench no. 1012

De Bench #1012 is een ideale bank voor aan jouw eetkamertafel. Het design is simpel en modern. Kies voor deze bank in combinatie met onze eetkamerstoelen en ervaar hoe het is om comfortabel te tafelen met jouw gezin.

Stel nu samen

1 of 3

dining no. 14

Lekker lang kunnen genieten van de dagelijkse taferelen samen met jouw gezin? De Dining #14 is zo ontworpen dat jij oneindig veel waardevolle momenten kunt beleven aan tafel!

Stel nu samen

2 of 3

Trapezoid tafel

Elegant en Chic. De Trapezoid tafel is uniek in zijn design. Dit komt door de dubbele vorming in de pootpanden: deze staan onder een dubbele hoek, wat resulteert in een design technisch slanke en mooie tafel. Hierdoor kun je ook gemakkelijk aan het hoofd van de tafel zitten!

Stel nu samen

3 of 3

Stel jouw duurzame Design in Box meubel samen

Kies een meubel en configureer de materialen en kleuren die passen bij jouw droominterieur. Of download onze catalogus en ontdek onze duurzame en tijdloze design meubels!

Levering vanaf € 4,95

Montageservice vanaf €15,-

14 dagen bedenktijd

Duurzaam premium design

Volledig configureerbaar

CREATING TOMORROW’S MEMORIES

Het begin van Design in Box

Ons verhaal begint bij opa Gijs. Een toegewijde meubelmaker en gepassioneerd vakman. Een groot voorbeeld voor de latere generaties van de familie van der Sluis. Geïnspireerd op de klassieke jaren 60 en tijdloze ontwerpen van opa Gijs is Design in Box ontstaan. 

Design in Box Opa en kind- klein

Eeuwige trouw aan 
duurzaam design

Hou jij van tijdloze design meubels en ben je er van overtuigd dat we beter voor deze planeet moeten zorgen? Dan zijn wij de perfecte match! Dat maken we graag officieel met het Design in Box-certificaat.

Duurzaam
& Tijdloos

Met Design in Box streven wij ernaar om jouw woning te voorzien van duurzame meubels en woonaccessoires waar je generaties lang van kunt genieten. Wij gebruiken daarvoor niet alleen duurzame materialen en compacte verpakkingen. Lees hier meer over onze werkwijze!

Ons modulair concept

Onze design meubels zijn slim ontworpen. Kwalitatief hoogwaardige losse onderdelen, modulair samengesteld en eenvoudig in elkaar te zetten. Zo houden we de verzenddoos extra compact. Echt design in a box dus! Hiermee zetten wij ook in op het nieuwe duurzaam, met als missie de levensduur van elk meubel zo lang mogelijk te maken. Door alle meubels modulair te ontwikkelen is het mogelijk om na verloop van tijd eenvoudig onderdelen van een meubel te vervangen. Bij Design in Box is het zelfs zo eenvoudig dat je dit makkelijk zelf thuis kan. Hierdoor hoeft het meubel niet opnieuw heen en weer vervoerd te worden en blijven we onze uitstoot verder beperken! 

Bekijk Design in Box in de Showroom

Wil je onze producten graag even van dichtbij zien en/of testen op comfort? Of heb je hulp nodig met het uitzoeken van de juiste kleur of stoftype? Ervaar zelf hoe lekker bijvoorbeeld onze eetkamer zitbank zit. Maak een afspraak en kom bij ons langs in de showroom! Wij zorgen dat de koffie of thee klaar staat.

Volg Design in Box op Instagram

Design in Box Catalogus 2023

Laat je inspireren

Vul onderstaande gegevens in en bekijk onze catalogus direct online

Wij verwerken je persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×