o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Search

Onze Materialen Collectie

Hieronder vind je een overzicht van onze volledige collectie standaard materialen en afwerkingen inclusief technische specificaties. Klik en vergroot de afbeeldingen om de kleuren goed te beoordelen en/of kom naar onze showroom om ze in het echt te ervaren!

Poedercoat Collectie

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder wordt aangebracht op metaal om deze tegen corrosie te beschermen en esthetisch af te werken. Tijdens het uitharden in de oven worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar en tenslotte uitgehard tot een mooie, duurzame oppervlakte die jarenlang mee gaat. 

Onze onderstellen worden standaard voorzien van een poedercoat afwerking en zijn beschikbaar in verschillende fijne textuur kleuren.

Jet Black – RAL9005

Pearl White – RAL1013

Eiken Fineer Collectie

De houten ruggen, zittingen en een selectie aan tafelbladen zijn afgewerkt met echt eiken fineer, afkomstig uit duurzaam bosbeheer (FSC/PEFC). Eiken Fineer biedt een luxe afwerking maar is ook een bewuste en duurzame keuze daar het zeer sterk is en erg lang mee gaat. Daarnaast is het erg goed te onderhouden. 

Onze Eiken Fineer onderdelen worden standaard afgewerkt met duurzame lakken en/of waterbasis beitsen en zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

Massief Eiken Collectie

De armleggers van onze meubels en toplagen van onze houten Stand by Me bijzettafeltjes worden geproduceerd uit echt massief eiken, afkomstig uit duurzaam bosbeheer (FSC/PEFC). Eiken biedt een luxe en zeer mooie afwerking maar is ook een bewuste en duurzame keuze daar het zeer sterk is en erg lang mee gaat. Daarnaast is het erg goed te onderhouden. 

Onze Massief Eiken onderdelen worden standaard afgewerkt met duurzame lakken en/of waterbasis beitsen en zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

HPL Fenix Collectie

Verschillende van onze eetkamer & salontafels worden aangeboden met HPL Fenix toplagen. 

HPL (High Pressure Laminate) is een unieke toplaag die is opgebouwd uit gelamineerde houtvezel- of papierlagen. Deze worden in combinatie met een speciale hars onder hoge druk tot een harde, robuuste oppervlakte geperst. HPL toplagen zijn uitermate geschikt voor hygiënische omgevingen, zijn water en zonlicht bestendig, zijn eenvoudig te onderhouden en blijven jarenlang bruikbaar.

Fenix is een unieke kwaliteit HPL. Op het eerste gezicht vallen de toplagen op door hun supermatte uiterlijk. Door ze aan te raken, voelt u hoe plezierig zacht ze zijn. Daarnaast verrassen ze doordat er geen vingerafdrukken op achterblijven & zelfs thermische herstelling van zeer kleine oppervlakkige krasjes is ook mogelijk.

Wij bieden standaard de volgende HPL Fenix kleuren aan:

HPL Unilin Collectie

Verschillende van onze eetkamer & salontafels worden aangeboden met HPL Unilin toplagen. 

HPL (High Pressure Laminate) is een unieke toplaag die is opgebouwd uit gelamineerde houtvezel- of papierlagen. Deze worden in combinatie met een speciale hars onder hoge druk tot een harde, robuuste oppervlakte geperst. HPL toplagen zijn uitermate geschikt voor hygiënische omgevingen, zijn water en zonlicht bestendig, zijn eenvoudig te onderhouden en blijven jarenlang bruikbaar.

Unilin is een duurzaam en budget vriendelijk alternatief voor eiken fineer. De Unilin panelen worden geproduceerd van 95% gerecycled hout.

Wij bieden standaard de volgende HPL Unilin kleuren aan:

Master Oak Naturel

Majestic Black

Van harte welkom in onze showroom in Culemborg

Geopend ma-vr 10:00-16:00 uur

(Op afspraak ook 's avonds en zaterdags open)

Het comfort van onze loungestoelen, hoe solide onze tafels zijn, de kwaliteit van onze stoffen en het vakmanschap waarmee onze designmeubels zijn afgewerkt… Kom het zelf zien en ervaren in onze showroom in Culemborg!

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×