Levering vanaf €7,50     |     Montageservice vanaf €25,-     |     14 dagen bedenktijd     |     Duurzaam premium design

Creating

Tomorrow’s

Memories

3

Design in Box

Design in Box streeft ernaar om slim ontworpen en betaalbare design meubels en woonaccessoires aan te bieden. Hoogwaardige meubels om generatie op generatie herinneringen mee te maken. Een tijdloos ontwerp waardoor onze producten in ieder interieur perfect zullen staan. 

Door de generaties

Ons verhaal begint bij opa Gijs van der Sluis, meubelmaker en designer. Als zelfstandige begon hij in 1946 aan de eerste stappen van zijn carrière. Enkele jaren later richtte hij Van Der Sluis Stalen Meubelen op. Al snel kreeg hij daarbij ondersteuning van zijn broers Leo en Theo. Hij ontwierp en produceerde voor verschillende bekende merken maar ook ging hij aan de slag met zijn eigen collecties. Hij richtte zich met zijn ontwerpen op: ”eigentijds en functioneel” en legde de nadruk op ”tijdloos”. Zijn technische achtergrond en inzicht zorgde er voor dat het bedrijf- snel succesvol werd. Zijn passie en toewijding zijn nog steeds een voorbeeld voor ons als familie. Inmiddels de derde generatie. Zijn ontwerpen zijn zo tijdloos gebleken dat deze nog steeds in ieder interieur passen. Daarom zetten wij zijn visie voort met de introductie van Design in Box. Slim onworpen design meubels passend bij onze tijd. Klaar voor de volgende generaties!  

Smart engineered meubels
Smart engineered meubels

Duurzaamheid

Wij streven ernaar om betaalbare, duurzame producten te ontwikkelen en produceren.

Onze keuzes en onze meubels zijn de erfstukken voor de volgende generaties. Dat is de reden voor ons om zo kwalitatief, duurzaam en lokaal mogelijk te produceren. Door transparant te zijn over onze duurzame werkwijze en processen hopen wij dat je een betere keuze kunt maken jouw kinderen en kleinkinderen.

Klik op onderstaande icoontjes voor meer informatie over onze werkwijzen en processen:

Smart engineering

Grondstoffen

Productie

Verpakking

Transport