o Levering vanaf € 4,95
o Montageservice vanaf €15,-
o 14 dagen bedenktijd
o Duurzaam premium design
Zoek

Design in Box

CREATING TOMORROW’S MEMORIES

Design in Box streeft ernaar om slim ontworpen en betaalbare design meubels en woonaccessoires aan te bieden. Hoogwaardige meubels om generatie op generatie herinneringen mee te maken. Een tijdloos ontwerp waardoor onze producten in ieder interieur perfect zullen staan.

Door de generaties

Ons verhaal begint bij de herinnering aan opa Gijs van der Sluis, meubelmaker en designer. Hij richtte zich met zijn ontwerpen op “eigentijds en functioneel” en legde de nadruk op tijdloos. Zijn passie en toewijding zijn nog steeds een voorbeeld voor onze familie. Inmiddels de derde generatie meubelmakers.

De ontwerpen van opa Gijs zijn zo tijdloos gebleken, dat ze nog steeds in ieder interieur passen. Daarom zetten wij zijn visie voort met Design in Box. Slim ontworpen vintage design meubels zoals een zitbank bij de eettafel, passend bij onze tijd, klaar voor de volgende generaties! Hoogwaardige meubels om generatie op generatie herinneringen mee te maken.

Wij zetten in op het “nieuwe duurzaam” met als missie de levensduur van elk design zo lang mogelijk te maken en de afvalhoop te beperken.

Onze visie

Onze meubels zijn slim ontworpen waardoor ze eenvoudig te (de)monteren zijn en in een compacte doos met zo min mogelijk lucht naar je opgestuurd kunnen worden. De montage is erg eenvoudig en in een paar stappen ben je snel klaar.

Onze stoffen zijn sterk en gemakkelijk schoon te maken. Wil je toch graag een onderdeel vervangen, bijvoorbeeld om met een andere kleur je interieur een nieuwe look te geven of om met nieuwe meubels een geheel te vormen? Dat kan snel en gemakkelijk in onze webshop.

Zo zetten wij in op het “nieuwe duurzaam” met als bewuste missie de levensduur van elk design zo lang mogelijk te maken en de afvalhoop verder te beperken.

Onze werkwijzen en processen

SMART ENGINEERING

Door slimme en praktische oplossingen te bedenken voor onze producten beperken wij onze ”footprint” op de aarde. Wij streven ernaar om elk product zodanig te ontwerpen dat het eenvoudig in zo een compacte doos als mogelijk naar jou toegestuurd kan worden. Ook is het dankzij onze slimme oplossingen mogelijk om specifieke onderdelen eenvoudig te vervangen waardoor onze meubels weer jaren meekunnen. Hierdoor beperken wij het verbruik van grondstoffen en dragen we bij aan minder afval. Bovendien zijn onze producten makkelijk te scheiden zodat ze bijna 100% gerecycled kunnen worden.

GRONDSTOFFEN

Wij kiezen voor duurzame materialen in onze meubels. Materialen die duurzaam zijn in de productie en lang mee gaan. Zo is onze stoffencollectie samengesteld uit enkel duurzame stoffen (Fabraa) en werken wij op gebied van hout voornamelijk met eiken en eiken fineer. Samen met jou hopen wij hiermee een stap te zetten naar een beter milieu voor latere generaties. 

PRODUCTIE

Wij streven ernaar om zo lokaal en efficiënt mogelijk te produceren. 99% van onze productie en toeleveranciers bevinden zich in Nederland, Belgie en Duitsland. We werken alleen samen met producenten en toeleveranciers die zelf ook actief zijn op het gebied van duurzaamheid en innoverende productietechnieken. Hierdoor hopen we onze ”footprint” verder te beperken en leveren we hiermee een bijdrage aan duurzamere toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

VERPAKKING

Een belangrijk onderdeel van ons concept! Onze box, onze verpakking. Wij doen ons best om onze verpakking 100% duurzaam en recyclebaar te maken. Onze verpakkingen zijn vrij van plastic en worden geproduceerd van duurzame kartonsoorten. Ook gebruiken wij alleen papieren tape en zo min mogelijk bedrukking/inkt. Wanneer wij onze producten bij jou afleveren en monteren, zorgen wij ervoor dat de verpakkingen weer mee terug genomen worden. Deze zullen we hergebruiken of recyclen.  

TRANSPORT

Onze slimme oplossingen dragen bij aan minder transportvolume. Hiermee wordt de CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd. Dit levert ons grote voordelen op in onze bevoorrading. Het transportvolume is erg belangrijk in de meubelindustrie. Wij willen dit zo veel mogelijk beperken door te blijven innoveren. Ook kiezen wij onze logistieke partners op basis van hun bijdrage aan een duurzamere wereld (elektrische voertuigen etc.). 

Make it a december to remember

Ontdek onze december acties

design-in-box-feestactie

Maak er een onvergetelijke decembermaand van en bezoek onze showroom. Op zaterdag 16 december en zaterdag 30 december extra geopend met vele activiteiten en extra giveaways.

Bekijk deze pagina voor alle acties deze maand. 

×